Bij Dutch Living zijn we toegewijd om uw privacy te respecteren en uw behoefte aan adequate bescherming en beheer van contactgegevens die u met ons deelt te genereren.

Het zou kunnen voorkomen (bijvoorbeeld bij aankopen of bestellingen van een product) dat we u vragen om bepaalde contactgegevens, zoals uw naam, woon/ factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en andere informatie te verstrekken. We kunnen tevens bijhouden welke producten u aankoopt. Dit omdat de website gebruik maakt van het "verlanglijst" en de "winkelwagen" opties.

Het al dan niet verstrekken van dergelijke informatie, is uw eigen keuze. Mocht u beslissen om de informatie die wij vragen niet te verstrekken, dan is het mogelijk dat u niet in staat bent om producten te kopen, of bepaalde diensten op onze website te openen.

Daarnaast kunnen wij contact met u opnemen via telefoon, e-mail of per post, voor vragen of problemen die specifiek zijn voor uw bestelling. Omdat wij streven naar persoonlijk contact met onze klanten, zullen wij u bellen om te controleren of uw bestelling succesvol en duidelijk voor u is geweest.

Over het algemeen kunt u veel van onze webpagina’s bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent.

Wij gebruiken uw contactgegevens voor interne doeleinden, zoals:

• Bevestigen en het bijhouden van uw bestelling, inschrijving of registratie;

• Het analyseren van voorkeuren, trends en statistieken (door middel van het "verlanglijstje");

• U te informeren over onze nieuwe producten, diensten en aanbiedingen, en

• Aanvullende informatie van Dutch Living.

Natuurlijk willen we alleen met u communiceren als dit wederzijds is. Als u liever geen informatie van ons ontvangt, laat het ons alstublieft weten. Dit kan per e-mail naar info@dutchliving.nl. Zorg ervoor dat u uw volledige naam, e-mailadres, postadres vermeldt en in het bijzonder welke informatie u niet meer wenst te ontvangen.

Voor het wijzigen van uw e-mailadres, postadres of andere contactgegevens gelieve tevens contact op te nemen via e-mail.

Mochten we om welke reden dan ook ons privacy beleid wijzigen, dan zullen wij u op de hoogte brengen door een bericht te plaatsen op onze website. Die wijzigingen zullen in werking treden op de datum van plaatsing van het bericht en aan het einde van het herziene privacy beleid. Het nieuwe beleid is van toepassing op alle huidige en eerdere gebruikers van onze websites en vervangt al het voorgaande beleid.


Vragen?

Voor vragen, e-mail naar: info@dutchliving.nl.

SkypeWij beantwoorden graag uw vragen en geven persoonlijk vrijblijvend advies. Bel ons op Skype.