DUTCH LIVING BIEDT DEZE SERVICEs TIJDELIJK GRATIS AAN!

INTERIEURADVIES

EEN HUISELIJKE EN SFEERVOL INTERIEUR BEGINT BIJ EEN GOEDE BASIS IN INDELING, MATERIALEN EN KLEUR. DUTCH LIVING IS GESPECIALISEERD OM VIA EEN PERSOONLIJKE BENADERING VAN UW HUIS EEN THUIS TE MAKEN. OF HET GAAT OM KLEINE AANPASSINGEN, TOEVOEGINGEN OF EEN GEHEEL INTERIEUR, WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST. IN OVERLEG EN MET EEN VOORAF BEPAALD BUDGET GAAN WIJ OP ZOEK NAAR DE GEWENSTE ‘TOUCH’ AAN UW INTERIEUR.

VOOR MEER INFORMATIE NEEMT U GERUST CONTACT MET ONS OP! 

Snellere verkoop of verhuur van uw woning?

Met relatief eenvoudige middelen is dit vaak snel te bereiken. Een aangekleed huis zorgt ervoor dat de mogelijke koper of huurder zich direct “thuis” kan voelen. In overleg en aan de hand van een vooraf bepaald budget wordt uw woning verkoop   of verhuur klaar gemaakt. Of het nou gaat om kleine toevoegingen, aanpassingen of een geheel interieur, de eerste indruk is bepalend voor een geïnteresseerde koper of huurder!

Dutch Living werkt nauw samen met Hakkenbroek Housing Company, de betrouwbare partner bij tijdelijke huur, verhuur en beheer van luxe appartementen, huizen of villa's en bij koop of verkoop van onroerend goed. HHC richt zich voornamelijk op het hogere segment van de Expat markt.

Vertrekt u naar het buitenland?

U vertrekt naar het buitenland maar neemt uw eigen meubilair mee of gaat het tijdelijk in de opslag voor als u terugkeert? Gemeubileerd verhuren kan middels de aantrekkelijke pakketten van Dutch Living op zeer korte termijn eenvoudig en goed geregeld worden.

Wij zorgen er voor dat u (zelfs vanuit het buitenland!) uw woning perfect, geheel of gedeeltelijk kunt meubileren.

Gemeubileerd huren in Nederland?

Waarom uw gehele interieur transporteren vanuit uw thuisland voor een bepaalde periode als er een gemakkelijkere oplossing voor de hand ligt.

Vraagt u ons naar de mogelijkheden! 


Vragen?

Voor vragen, e-mail naar: info@dutchliving.nl.

SkypeWij beantwoorden graag uw vragen en geven persoonlijk vrijblijvend advies. Bel ons op Skype.