Over ons

 

Welkom bij Dutch Living!

Dutch Living is een interieur en lifestyle bedrijf dat zich focust op de individuele én de zakelijke klant.

In de Dutch Living showroom, op beurzen, maar met name in de online winkel, bieden wij een breed scala aan producten. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie stelt onze klanten in staat om oud en nieuw te combineren en daarmee een uniek en persoonlijk interieur te creëren.

Onze ambitie is om van uw huis een thuis te maken. Wij geloven dat elk huis gezelligheid en geborgenheid kan uitstralen.

Hierbij streven wij er naar producten en diensten te leveren met een persoonlijke benadering om daarmee uw eigen “Dutch Living” te creëren. Daarnaast bieden wij u deskundig advies en inspirerende nieuwe ideeën.

Op dit moment verzenden en bezorgen we binnen Nederland, maar Dutch Living zal haar activiteiten binnenkort internationaal uitbreiden. Kunt u niet wachten om die Dutch touch aan uw huis toe te voegen? Neem gerust contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of Skype.

U kunt ons volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Tumblr om online up-to-date te blijven op het gebied van interieur tips, evenementen, speciale aanbiedingen en ander nieuws.

Laat u inspireren en geef uw huis die speciale Dutch touch!


Vragen?

Voor vragen, e-mail naar: info@dutchliving.nl.

SkypeWij beantwoorden graag uw vragen en geven persoonlijk vrijblijvend advies. Bel ons op Skype.