Betalen, Verzenden, bezorgen & retourneren

Bestelling

Door middel van uw bestelling gaat u akkoord met onze algemene, leverings- en betalingsvoorwaarden.

Betaling

Alle prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten en inclusief 21% BTW.

Betalingen zijn mogelijk via iDeal en Paypal. Mocht u een product willen reserveren, meldt dit aan ons per mail. Bij een deel van onze collectie is het mogelijk een kijkafspraak te maken. Deze bestellingen zullen verlopen via een door ons opgesteld factuur.

In principe ontvangt u de bestelling zonder factuur. Er is overigens wel de optie om in het bestelproces van uw betaling de bevestiging op te slaan of uit te printen.

Mocht u toch graag een factuur willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk. Geef dit aan bij het kopje 'opmerkingen' in het bestelproces.

Levering

Dutch Living zal met zorg de artikelen inpakken en verzenden. Pakketten tussen de 0 en 30 kg worden via PostNL verstuurd.

Voor grotere of zwaardere artikelen maken wij gebruik van een bezorgservice. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Het zelf afhalen van producten is altijd mogelijk. Geef dit aan bij uw bestelling en er zal een afspraak met u gemaakt worden. Let op: dit is in Loosdrecht.

Levering geschiedt altijd uitsluitend na betaling.

Retourzendingen

Bent u niet tevreden over uw product? Meldt dit direct aan ons! Het kan natuurlijk zijn dat een product tegenvalt. Retourneren van een product kan binnen 7 dagen. Dit echter wel na persoonlijk of e-mail contact. Houd u er wel rekening mee dat een groot deel van onze collectie uit authentieke, unieke en natuur producten bestaat.

Op onze site staat per betreffend product aangegeven “let op: dit is een natuur of handgemaakt product. Dutch Living is niet verantwoordelijk voor kleine afwijkingen”.

Indien u een bestelling retour zendt, dan ontvangt u uiteraard het aankoopbedrag retour. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk doen (max. Binnen 30 dagen). De kosten voor het retour zenden komen voor uw eigen rekening.


Vragen?

Voor vragen, e-mail naar: info@dutchliving.nl.

SkypeWij beantwoorden graag uw vragen en geven persoonlijk vrijblijvend advies. Bel ons op Skype.